Bel direct 06 5535 6175 Offerte aanvragen
✓ Vakkundige tuinaanleg✓ Professionele boomverzorging✓ Lokale expertise✓ Concurrerende prijzen✓ Uitgebreid dienstenpakket
Facebook

Terrasoverkapping in Etten-Leur

Een terrasoverkapping of tuinoverkapping in Etten-Leur laten aanleggen verhoogt direct de waarde en het genot van uw buitenruimte. HTM Totaaltuinen, met ruime ervaring in het realiseren van zowel terras- als tuinoverkappingen in Etten-Leur en omstreken, is de ideale partner voor dit project. Wij zorgen ervoor dat uw buitenruimte een verlengstuk wordt van uw wooncomfort.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag nu een offerte aan!

Een terrasoverkapping op maat laten maken

Voor het maken van een terrasoverkapping in uw tuin in Etten-Leur schakelt u ons hoveniersbedrijf in. Zo kunt u het gehele jaar optimaal genieten van uw tuin. Onze terrasoverkappingen zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan uw huidige tuin, maar kunnen ook perfect worden gecombineerd met de aanleg van een nieuwe tuin. Zo creƫert u een harmonieus geheel dat past bij uw levensstijl en wensen.

De realisatie van uw tuinoverkapping

Een tuinoverkapping realiseren begint met een zorgvuldig ontwerp. Een van onze specialisten maakt een schets van de gewenste tuinoverkapping, volledig afgestemd op uw voorkeuren. Na uw akkoord bestellen wij alle benodigde materialen en plannen een datum in om de bouw te starten. Wij zorgen voor een vakkundige realisatie, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe buitenruimte. Tevens maken wij diverse tuinhuizen op maat.

Tuin Tuin Tuin Tuin

Plan vandaag nog uw afspraak in

 Laat u inspireren door ons fotoalbum en zie wat mogelijk is op het gebied van tuinoverkappingen, zoals een terrasoverkapping. Bent u overtuigd en wilt u deze verrijking voor uw tuin realiseren? Neem dan contact op met HTM Totaaltuinen voor een afspraak. Wij staan klaar om samen met u uw droomoverkapping te ontwerpen en te bouwen. Laat uw tuin het hele jaar door een plek van ontspanning en genot zijn.