Bel direct 06 5535 6175 Offerte aanvragen
✓ Vakkundige tuinaanleg✓ Professionele boomverzorging✓ Lokale expertise✓ Concurrerende prijzen✓ Uitgebreid dienstenpakket
Facebook

Tuinrenovatie in Roosendaal

Bent u op zoek naar een expert voor een tuinrenovatie in Roosendaal? HTM Totaaltuinen, gevestigd in Etten-Leur, is actief in en rondom Roosendaal. Wij begrijpen dat uw tuin een persoonlijke stijl nodig heeft en bieden snelle en adequate service om uw droomtuin te realiseren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag nu een offerte aan!

Hoe verloopt een tuinrenovatie bij ons?

Elke tuinrenovatie begint met uw wens voor een nieuwe tuin en een specifieke visie. Onze eerste stap is het creëren van een gedetailleerd tuinontwerp dat aansluit bij uw ideeën. Zodra het ontwerp duidelijk is, kunnen we overgaan tot het leeghalen van de tuin, indien nodig. Vervolgens richten onze hoveniers uw tuin in volgens het ontwerp, waarbij elke ruimte optimaal wordt benut en uw tuin een ware metamorfose ondergaat. Of het nu gaat om nieuwe beplanting, sierbestrating of een gezellige zithoek, wij zorgen ervoor dat uw tuin een plek wordt waar u kunt ontspannen en genieten.

Tuin Tuin Tuin Tuin

Vraag een offerte aan voor de renovatie van uw tuin

 Overweegt u een tuinrenovatie in Roosendaal? Laat deze belangrijke taak over aan HTM Totaaltuinen. Wij bieden een scala aan diensten aan. Van boominspecties tot complete tuinrenovaties: wij regelen het voor u. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden om uw tuin te transformeren. Onze expertise en passie voor tuinen staan garant voor een resultaat waar u jarenlang plezier van zult hebben.