Bel direct 06 5535 6175 Offerte aanvragen
✓ Vakkundige tuinaanleg✓ Professionele boomverzorging✓ Lokale expertise✓ Concurrerende prijzen✓ Uitgebreid dienstenpakket
Facebook

Overweegt u een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen voor een tuinrenovatie in Rucphen? HTM Totaaltuinen uit Etten-Leur is uw ideale partner. Al jaren zetten wij ons in om particulieren te voorzien van hun droomtuin. Een tuinrenovatie is bij ons in goede handen, waarbij uw wensen altijd centraal staan.Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag nu een offerte aan!

Wat kunt u verwachten van een tuinrenovatie door ons bedrijf?

Een tuinrenovatie bij HTM Totaaltuinen begint met uw idee. Dit idee wordt uitgewerkt in een gedetailleerd ontwerp, inclusief een schets van uw ideale tuin. Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, gaan onze hoveniers aan de slag met de aanleg. We zorgen ervoor dat de tuinaanleg precies zo wordt uitgevoerd als op de tekeningen. U heeft de vrijheid om keuzes te maken over bijvoorbeeld de soort tuinbestrating en de beplanting, zodat de tuin perfect aansluit bij uw wensen en levensstijl. Wanneer er in uw huidige tuin bomen staan, voeren wij een boominspectie uit om de conditie te bepalen van de boom. Indien nodig, verwijderen wij deze direct tijdens de renovatie.

Tuin Tuin Tuin Tuin

Vraag een persoonlijke offerte bij ons aan

Laat uw tuinrenovatie over aan de experts van HTM Totaaltuinen. Bekijk ons fotoalbum voor een impressie van de tuinen die wij reeds hebben gerealiseerd en laat u inspireren. Bent u klaar om uw tuindromen te verwezenlijken? Vraag dan een persoonlijke offerte aan voor uw tuin in Rucphen. Wij staan klaar om u te helpen bij het creƫren van de tuin waar u altijd al van gedroomd heeft. Schakel ons vandaag nog in en zet de eerste stap naar uw nieuwe tuin.